Elly Brouwer
Agrarisch Advies

Bouwen en vergunningen

Bouwen en vergunningen

U wilt gaan bouwen. Mag dat vergunningsvrij of heeft u een omgevingsvergunning nodig? Misschien moet er eerst bestaande bouw worden gesloopt of bomen worden gekapt. Daar komen de eerste procedures al om de hoek kijken. Een goede voorbereiding en zorgvuldige aanvraag kunnen een hoop tijd, geld en ergernissen besparen!

Advies bij agrarisch bouwen

Onder de Omgevingswet kan bij bouwen sprake zijn van een technische bouwactiviteit en een omgevingsplanactiviteit met betrekking tot bouwwerken. Soms kan er toch zonder vergunning en melding worden gebouwd.

Heeft u bouwplannen en wilt u weten of u dat vergunningsvrij mag doen of niet? Elly Brouwer Agrarisch Advies kent de lange weg van bouwidee tot realisatie. Maar ook hoe je daar de kortste route van kunt maken.

Tijdbesparend advies

Bij het aanvragen van vergunningen kan Elly Brouwer Agrarisch Advies u van dienst zijn. Neem vandaag nog contact op met Elly Brouwer Agrarisch Advies!

Nieuwbouw | Dennis Wisse | Beeldbank Provincie Zeeland
Kunst in Westkapelle | Eddy Westveer | Beeldbank Provincie Zeeland

Advies nodig?

Elly Brouwer Agrarisch Advies
biedt ondersteuning in ruimtelijke- en vergunningtrajecten in het buitengebied.

Elly Brouwer Agrarisch Advies gebruikt cookies op haar website om het gebruik van de website te analyseren en gebruiksgemak te verbeteren.